In je agenda! 14 juni – finale SLIMCirculair ’18-’19

Finale SLIMCirculair '18-'19 vrijdag 14 juni 2019

Finale SLIMCirculair ’18-’19 vrijdag 14 juni 2019

Noteer gelijk even in je agenda: Vrijdag 14 juni 2019 mag het dak eraf tijdens de finale van SLIMCirculair 18-’19. Ontvangst om 13.00 uur. Einde 17.00 uur met daarna gelegenheid tot napraten tot een uur of zes.

Let op: voor aanmelding geldt:

Vol is Vol

We zijn in gesprek met diverse organisaties over een geschikte locatie en de ruimten zijn niet allemaal even groot. We opteren voor 500 personen want ontvangen al circa 250 studenten en docenten die natuurlijk hun supporters mogen meenemen. Dus hou onze berichtgeving in de gaten want als we de registratie open stellen verwachten we dat we snel het maximum aantal bezoekers bereiken.

Ruud Koornstra

Juryvoorzitter Ruud Koornstra: “Het dak mag eraf. Ik hoop dat alle regio’s hun familie, vrienden en bedrijven meevragen want het is niet niets wat er gaat gebeuren tijdens de finale. Wat mij betreft hangen ze met de benen buiten!”

Het belooft dus een spannende, inspirerende middag te worden waarvoor behalve de studententeams, ook supporters van de school, familie en vrienden en (stage)bedrijven in de regio zich mogen aanmelden. Afhankelijk van de evenementlocatie vragen we een bijdrage aan de deelnemers zoals familie, vrienden en bedrijven. .

Reserveer de bussen

Maar net als in ‘the voice of holland’ zijn jullie enthousiaste supporters welkom dus reserveer alvast de bussen waarmee jullie naar de finale afreizen en neem familie en vrienden mee. PS … vergeet de directie van je stagebedrijf niet uit te nodigen/te informeren. Ontvangst om 13.00 uur. 13.30 uur start teampitches. De jury bepaalt tegen 17.00 uur wie er met de hoofdprijs naar huis gaat. Aansluitend wordt de publieksprijs bekend gemaakt.