Agenda SLIMCirculair

Agenda

17 studententeams maken hun stad/regio slimmer en cooler. Dit wil je niet missen dus noteer 23 januari 2019 in je agenda en meld je (team) aan voor de landelijke excellence dag.
SLIMCirculair, proeftuin met internationale allure
  • De landelijke kick off was op 10 oktober 2018
  • Workshops, gastlessen en experimenteerlabs (maatwerk) in de regio door bedrijven in de periode november/december 2018
  • De landelijke excellence dag 23 januari 2019
  • Workshops, gastlessen en experimenteerlabs in de regio door bedrijven in de periode maart/april 2018
  • Aanleveren 3D-modellen van de ontwerpen: 24 mei 2019
  • Landelijke finale 14 juni 2019

Jury

Ruud Koornstra is voorzitter van de jury. Hij bevindt zich in goed gezelschap. Klik hier en kijk wie er in de jury zitten.

Ruud Koornstra, juryvoorzitter SLIMCirculair '18-'19

Juryvoorzitter Ruud Koornstra

Van Groningen tot Vlissingen

16 studententeams (18 scholen) uit heel Nederland nemen deel aan de ontwerpchallenge SLIMCirculair. Zij werken aan opdrachten die variëren van nieuwbouw tot herbestemming/renovatie. Tijdens de kick off op 10 oktober waren er zo'n 175 studenten. En dan waren nog niet alle teams aanwezig omdat ze geen vrij kregen van hun stage of omdat de school op deze dag van de duurzaamheid zelf een evenement had.

Op de landelijke excellence dag op 23 januari 2019 verwachten we circa 200 deelnemers. Dit wil je niet missen want de excellence dag zit bomvol met kennis, inspiratie, ondervinden, ervaringen, kennismaken en meer.

Organisatie

SLIMCirculair is een initiatief van BetterWorldSolutions en BouwCirculair en wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer: ‘Brabant geeft Energie‘, Provincie Friesland, onderwijs gerelateerde organisaties, Organisaties in de Circulaire Economie, bedrijfsleven en talloze betrokken en ondernemende gemeenten.